Skip to main content

Posts

Featured

Another GENG KITA, Got Married!

Assalamualaikum..

Tahniah untuk Najwa dan pasangan, semoga bahagia dan cepat-cepat dapat anak :P Semoga perkahwinan ini sentiasa dipenuhi dengan cinta dan kesabaran yang tinggi dalam menempuhi liku-liku alam perkahwinan. MayAllah bless you and lived happily ever after.
Sabtu lepas (29th Nov 2014), kawan aku yang aku kenal dari tahun pertama di Universiti Malaya telah sah menjadi milik orang. Dia adalah salah seorang dari GENG KITA (read more here) dan orang kedua dalam geng yang mendahului memegang title "isteri". Al-maklumlah sekarang semua dah habis belajar dan dah keje, memang dah layak untuk bina masjid..hehe~ Yang pertama kawin, aku tak dapat nak pergi walaupun majlisnya lagi dekat daripada majlis kali ini. Maaf sangat-sangat, Isah :(

Memandangkan aku sekarang stay di Kelantan dan jarang sangat nak keluar berjalan-jalan ni. Aku excited lebih untuk ke Majlis Perkahwinan Najwa ini di Marang, Terengganu. Lagipun, aku dah ada keberanian untuk drive kete jauh-jauh sekarang wal…

Latest Posts

Aku budak 90'an

12 Facts about IQ

Tips Menjimatkan Minyak Petrol

Mahmudian's Family Day Bahagian II